ПОДДРЪЖКА НА FACEBOOK СТРАНИЦА ОТ Sky Prime

Всеки бизнес има нужда да знае какво харесва и предпочита потребителят и какво се иска, за да се подобри продуктът или рекламата. Ето защо, от Sky Prime , представяме за Вас тази услуга, която Ви дава възможност да следите мнения и коментари, както и изграждане на лично отношение между бизнеса и клиентите.
Всеки потребител, посещаващ Вашата фейсбук страница, изгражда един стабилен канал за реклама на Вашия бизнес, което увеличава трафика, както към Вашата страница, така и към Вашият сайт.
Какво представлява поддръжката на Facebook страници?
Поддръжката на Facebook страници е отчасти сходна с тази на уеб сайтовете – и тук става дума за обновяване на информацията, смяна, добавяне или премахване на снимки, видеа, статии, линкове, постове и всичко друго, което е включено към вашата Facebook страница. Разбира се, преди да започнем, правим анализ на страницата, за да разберем къде са слабите и черти, от какво има нужда, за да добие по – голямо посещение и потребление, и чак тогава стартира нашата работа! Вашата собствена фирмена Facebook страница ще дава възможността на Вашите потребители да се запознаят с естеството на Вашия бизнес, да харесват публикациите и да изказват своето лично мнение, както и да препоръчват Вашата фирма на своите приятели във Facebook. Така, те ще имат пряка връзка с Вас и мнозина от тях, всъщност ще станат и Ваши потенциални клиенти.
Защо имате нужда от поддръжка?
Да, създаването е лесна работа, но поддръжката? Не всеки администратор може да види реално къде греши. А не е и задължително да е сгрешил някъде. Но нашата работа е да анализираме, поправяме, обновяваме и да дадем страхотен тласък на Вашата страница към прогрес. Опитът, който сме натрупали с времето, ни дава възможност за експедитивен преглед и оценка и откриване на грешки и тяхното отстраняване. Но и ако това не Ви е достатъчно, тогава към поддръжката ще добавим и потреблението, което може да достигне до няколко хиляди нови потребители месечно. На Вашата фирмена страница ще бъдат посочени всички данни за Вашата компания като предмет на дейност, телефони за връзка, седалище и адрес на управление, местоположение на вашите офиси, магазини и всякаква друга необходима информация. Несъмнено Facebook пространството е мястото, където Вашата реклама може да се види от голям брой потребители и да доведе до увеличаване на Вашите продажби и приходи.
Защо Ние, а не Вие?
Много са причините, поради които е добре всякакъв вид поддръжка, а дори и тази на Facebook страница, да бъде оставена в ръцете на професионалисти. Освен това, ние Ви пестим и ценно време, което може да използвате много по пълноценно за Вашата дейност. Нищо не губите от една добре развита и направена фейсбук страница, тъй като нашият екип има опит в сферата и много бързо и лесно ще види пропуските Ви, или на какво да наблегнете предимно, като винаги може да ни споделите и Вашите идеи или желания, без притеснение!

Коментари